Alla vill ha sitt

Spänningsroman, Relationsdeckare, Nordic Noir, Vardagsrealism

En roman med karaktärer som med olika utanförskap driver handlingen. En strävan efter ett normalt liv är viktigt för den som står lite utanför.

Psykisk ohälsa
Pengar
Makt och kontroll
Funktionsnedsättning
Droger
Lögner

PETER GISSY
Författare

Den här historien kryper in under huden, sakta men säkert, och blir otäckt spännande. Och det ska ju vara så med en deckare. Det ena momentet/scenariot avlöses av det andra på ett trovärdigt sätt. Det som verkar så oskyldigt – Annas uppdrag i Polen, för att mer eller mindre hjälpa en kompis i nöd – utvecklas gradvis, och läsaren kastas mellan det ena och det andra.
Bra spänning!

BIRGITTA WESTMARK

Lättläst, bra flyt, beskrivande och målande. Jag gillar när det är mycket dialoger emellan personerna. Man kommer direkt in i handlingen och förstår att resan till Polen kommer att vara rena rama cirkusen. Med många faror och komplikationer.
Handlingen byggs upp på ett spännande sätt och presenterar personerna i lagom takt.
Man vill läsa mer.

ELIZE WESLEY

Älskar när man känner igen sig i miljöerna. Nu ser jag Conny, Anna och de andra överallt och vem kan man egentligen lita på.
Vissa karaktärer kryper in under skinnet och när jag hade läst klart undrade jag verkligen om det var fiktivt eller verklighet. Hur vågade de ge sig iväg? Författaren har lyckats och hur fortsätter det? Jag vill veta mer.

KRISTINA LUNDÈN STADIUS
Socionom och skribent

En spänningsroman om en kvinna som tar stora risker för att förändra sin situation.
Boken ger ett nytt perspektiv på utanförskap – det är lätt att känna igen huvudpersonernas längtan efter ett bättre liv men här får vi också se deras förmåga att ta saken i egna händer.
Läs den!

LENA HELBRO

Fantastiskt bra och lättläst bok. Bra spänning från början och det hände oväntade saker.

HANNA SIMMONS
Författare

Spännande och engagerande, med karaktärer som har brister, fel och skavanker. Tack vare mycket dialog, flera parallella spår och de trasiga, modiga, relaterbara huvudpersonerna, tar historien tag i dig från första sidan och dröjer sig kvar lång efter att sista bladet har vänts. Ser fram emot en uppföljning!