Baksidan av boken

Conny är död efter att ha blåst Don på miljonbelopp. Anna har kunnat starta ett nytt liv med man och barn. Don tänker inte ge sig. Han vet att hans pengar finns någonstans därute. Uppdraget att hitta den skyldige landar på Adnan som motvilligt tackar ja trots att han vill lämna det kriminella livet. Sakta dras snaran åt runt Anna och hennes vänner samtidigt som Adnan inleder en affär med Anna.

Någon måste betala är en stilsäker och spännande deckare i samma anda som Sjöwall & Wahlöö som tar med oss på en resa genom de mörka vrårna av det moderna samhället. Lena Malm levererar en berättelse som griper tag i läsaren från första sidan och håller spänningen uppe ända fram till det oväntade slutet.

Om du älskar nordic noir, socialrealistiska berättelser och spännande deckare är Någon måste betala en bok du inte vill missa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *